keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Mutaatio Tulppaani?

Tähän alkuun ensin purnutus siitä kuinka digikameran akussa ei ole virtaa ikinä silloin kun sillä meinaisi ottaa kuvia. Tästä syystä tähän viestiin ei vielä tullut enempää kuvia tai aiheita kuin seuraavat tulppaanit. (Niitä on luvassa ;) )


Kummatkin tulppaanit ovat nousseet samasta kasvustosta, eli samasta sipulista tai sen jälkeläisistä. Ensimmäinen kuva on viime vuodelta, 2009 ja jälkimmäinen kuva tältä vuodelta. Kuten kuvasta huomaa, viime vuonna tulppaani on kirkkaan keltainen (jollainen se on ollut sitä edellisinäkin vuosina) ja nyt kukka on saanut hentoa punaisen sävyjä. Onko kyseessä mutaatio, vai...

Tarinasta tekee mielenkiintoiseksi minun ja siskoni pienimuotoinen väittely siitä minkä värinen tämä kyseinen tulppaani on. Minä tietenkin sanoin tulppaania keltaiseksi ja hän väitti sitä punaiseksi. Lopuksi minä sanoin sovittelevasti: "Ehkä niitä on kumpiakin värejä, punaista ja keltaista." Hämmästys oli tietenkin suuri meillä kummillakin, kun kukka alkoi punertumaan. Sattumaa vai sananvoimaa, sitä en voi valitettavasti tietää, koska tulppaanit eivät osaa puhua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kysymyksiä, mielipiteitä ja ripaus muuta mitä mieleen tulee. Voit kirjoittaa myös nimettömänä.